tiistaina, elokuuta 21, 2007

36. OLIN MENNYT LOPULLISESTI


- Älä mee. Mä rakastan sua.

Katson peilistä itseäni ja laitan hiuslakan reppuun. Repussa on parin päivän vaatteet. Tarkistan korvatulpat sivutaskusta. Otan toisen ja painan sitä lyttyyn allastason laminaattia vasten.
- No voisitko kertoa mullekin, mikä näistä palavimmin todistaa sun rakkautta muhun. Yksi. Kikka. Kaksi. Känni baarissa. Vai kolme, ilta ylitöissä.

En oikeastaan kuule mitä Meri minulle puhuu. Katson ohi Tommia, joka juttelee tytölle takapöydässä. Vilkuilen myös kolmen hengen seuruetta keskilattialla. Yhden olut läikkyy tuopista kengille.
- Tuo on mun tuleva poikaystävä, sanon Merille sisäänhengityksellä ja pudistan jo valmiiksi päätäni ennen vastausta. - Ei noin ujoon voi edes tutustua. Mitä sä otat?

Yöllä Tommi yrittää soittaa.

Herään ensimmäisen kerran ennen kuutta. Toinen jalka on 120-senttisen sängyn laidan yli, palelen. On vain yksi peitto. Sängyn vieressä lattialla on Aku Ankan taskukirja numero 52 auki taitettuna. En uskalla halata vieressäni nukkuvaa selkää vaikka haluaisin.

Kello 10.25 nostan lattialla äänettömänä olleen puhelimeni. Yhteensä seitsemän puhelua tullut Tommilta. Huoneessa on kulmasohva, paksu matto ja työpöytä. Sohvapöydällä avattu suolapähkinäpussi ja kolme kaljatölkkiä. Työpöydällä on tietokone, kaiuttimet, mikrofoni varren päässä ja koneen päällä nettikamera. Käännyn seinään päin ja painaudun lähemmäksi. Toinen kääntyy selälleen ja laskee laiskasti toisen kätensä peiton alla olevan reiteni päälle, katsomatta minuun. Nousen kyynärpään varaan. Huimaa. Ilmeisesti krapula on vasta tulossa.
- Se tyyppi ketä oli eilen Kutosessa oli mun broidin kaveri. Se vähä jotain naureskeli siinä.
- Voi ei.
- Mut ei me siitä välitetä vai mitä.
- Kaunis poika, silitän rakastuneena käsivartta.
- Mun täytyy lukee tänään tenttiin. Mut eka sullon jotain velvollisuuksii, sanoo Tommin veli, ja painaa päätäni alaspäin.5 kommenttia:

Anonymous Anonyymi

Hyvä hyvä, se jatkui sittenkin lähes vuoden tauon jälkeen. Kiitokset siitä kirjoittajalle. =)

24 elokuuta, 2007 18:10  
Anonymous Anonyymi

Kiva...tai jotain...kun jatkat =)
Blogilista tällaisen ilmoitti

24 elokuuta, 2007 22:04  
Anonymous Anonyymi

Vihdoinkin! Kiitos... toivottavasti jatkuu pian.

04 syyskuuta, 2007 21:50  
Anonymous Anonyymi

joko riittäis haamupäivitykset?

05 syyskuuta, 2007 07:33  
Blogger Yamaba

Täältä löytyi mielenkiintoinen historiallinen kerrostuma. Tykkäsin tarinasta, se oli tavalla jos toisellakin totta koko ajan.

26 elokuuta, 2009 10:38  

Lähetä kommentti

<< pääsivulle