sunnuntaina, marraskuuta 20, 2005

5. UROS


Lähettäjä: Mies
Vastaanottaja: Vaimo
Lähetetty:

14:40:56
12.11.2005 Ja mä tykkään susta. Olit kovin kaunis aamulla.

Ilahdun pieneksi hetkeksi miehen viestistä. Ehkä toivoa vielä on.
Istun yöpuku päällä pöydän päässä ja ojennan lusikkaa kohti vauvan suuta. Päivä kuluu huomaamatta. Viikonloppu ei erotu arjesta. Olen kuolemanväsynyt mutta tiedän että yöllä en tule saamaan unta. Mies on kiireinen töissä, tulee kotiin ja jatkaa työpäivää keittiön pöydän ääressä tietokoneella.

Maanantaina yritän kiertää sähköpostipulman ja isken heti aamulla.

Lähettäjä: Kikka
Vastaanottaja: Mies
Aika:
10:39:36
14.11.2005 Hei! Kalenteri on aika täynnä tällä viikolla. Miten kävis sittenkin myöhäinen lounas tiistaina? Esittelen itseni ja kerron miksi olen niin kiinnostunut sinusta.

Mies on tainnut unohtaa vaatimuksensa sähköpostin käytöstä.

Lähettäjä: Mies
Vastaanottaja: Kikka
Lähetetty:
10:46:52
14.11.2005 Tämä viikko on aika mahdoton kalenteriosastolla. Ke-pe olen koko päivät palavereissa ja viikonlopun hommissa. Sitä ennen aikataulut ihan tukossa. Joten taitaa mennä ensi viikolle. Koko nimi ja joku viitekehys olisi kyllä mukava bonus ennen sitä.

Lähettäjä: Kikka
Vastaanottaja: Mies
Aika:
11:45:20
14.11.2005 No, en ole kirjailija enkä toimittaja mutta kirjoitan kyllä paljon ja suunnittelen työkseni. 29-v ristiverinen pitkä sporttinen nainen jonka sukunimi alkaa S:llä. Lisää?

Inhottaa jo sananakin sporttinen, varsinkin kun en itse ole ollut sitä ainakaan vuoteen. Yritän kuitenkin rakentaa mielessäni mieheni ihannenaista. Nainen on hoikka ja kaunis, sellainen joka saa miesten päät kääntymään. Itsenäinen, omillaan toimeentuleva. Asuu keskustassa. Mielenkiintoisessa ammatissa. Sellainen jota mies mielellään esittelisi.

Lähettäjä: Mies
Vastaanottaja: Kikka
Lähetetty:

12:08:54
14.11.2005 Kortit pöytään. Nimimerkki 42 v, kolme lasta, naimisissa. Joko pelästytin?

Lähettäjä: Kikka
Vastaanottaja: Mies
Aika:
12:31:01
14.11.2005 Et ollenkaan. Kunnioitan valintojasi. Olen myös ollut naimisissa, exällä lapsi joten tiedän niistä jotain :) Pidän näköjään vähän vanhemmista miehistä :)

Lähettäjä: Mies
Vastaanottaja: Kikka
Lähetetty:

12:47:37
14.11.2005 No, kahville kuitenkin ensi viikolla, taka-ajatuksetta? Kysyy vanhempi, auh, mies. Ja vähän lisää voisit itsestäsi kertoa.

Bingo! Naisen järkevä fiksuus toimii, typeristä tyttömäisistä hymiöistä huolimatta. Hykertelen tyytyväisenä vaikka olen samalla vihainen.

Lähettäjä: Kikka
Vastaanottaja: Mies
Aika:
12:48:40
14.11.2005 Tätä rataa en kohta uskalla tavatakaan... Nolottaa jo nyt. K

Pientä virtuaalikainostelua peliin. Kuvittelen, että mies kuvittelee näkevänsä ripsiään räpsyttelevän kansallispukuisen tytön niityllä, hidastettuna.

Lähettäjä: Mies
Vastaanottaja: Kikka
L
ähetetty:
12:53:22
14.11.2005 Ei syytä. Uteliaisuus vain nostaa päätään. Kyllä nyt kahville pitää uskaltaa. Maanantai ja tiistai ensi viikolla sopivat hyvin.


Lähettäjä: Kikka
Vastaanottaja: Mies

Aika:
13:09:20
14.11.2005 Heh. Asun keskustassa joten voitais nähdä siellä. Maanantaina mulla on kiipeilytreenit illalla mut ei se tietenkään estä tapaamista. Kaikenlaisia harrastuksia..

Vauva herää päiväuniltaan ja ravistaudun irti ihannenaisen maailmasta. Viestin miehelle omana itsenäni. Huvittaa miehen jokailtainen viriiliys.

Lähettäjä: Vaimo
Vastaanottaja: Mies
Lähetetty:

14:14:02
14.11.2005 Helou. Mikä olo? Meetkö tänään lenkille? Uros.

Marketissa maitohyllyn kohdalla piippaa kuitenkin Kikalle.

Lähettäjä: Mies
Vastaanottaja: Kikka
Lähetetty:

15:41:31
14.11.2005 Ens ma klo 13.30-16 harvinainen lähes vapaa iltapäivä. Ehdota paikkaa.

21 kommenttia:

Anonymous Anonyymi

Eli siis miten tämä sinun viestinkaappaussysteemi(?) pelittää? Öh...

20 marraskuuta, 2005 19:47  
Anonymous Anonyymi

Viestejä ei kaapata. Ne lähetetään. Pettäjä istuu kotona suunnitellen petosta.

20 marraskuuta, 2005 20:42  
Anonymous Anonyymi

Hieman sekavaa tää sun selostukses näistä tapahtumista. Toisaalta ehkä just siks helvetin mielenkiintoista. Jatka!

20 marraskuuta, 2005 21:26  
Anonymous Anonyymi

aaah, nyt tajusin. heheh=)

21 marraskuuta, 2005 01:02  
Anonymous Anonyymi

Mitähän hyötyä miehen käräyttämisestä on, jos suhdetta on kuitenkin tarkoitus jatkaa? Siis sen lisäksi, että voi kirjoittaa blogia?

21 marraskuuta, 2005 13:04  
Anonymous Anonyymi

Anteeksi tyhmyyteni... Mitä hyötyä on puolison käräyttämisestä, jos suhde kaikesta huolimatta jatkuu? Paitsi tietenkin blogin teemana siitä voi olla iloa...

21 marraskuuta, 2005 13:07  
Anonymous Anonyymi

Siis sinä olet sekä Kikka että Vaimo? Ja miten se viestittäminen onnistuu, kahdella eri liittymällä, häh? Luin vain tämän ensimmäisen, anteeksi. Paremmalla ajalla luen loput, mutta olisin kiitollinen, jos selvittäisit :)

21 marraskuuta, 2005 15:13  
Anonymous Anonyymi

Tosi sairasta. Aavistan pahaa hyvin pahaa. Säälin lapsianne. Olet todella sairas tyyppi! Sitä saa mitä tilaa!

21 marraskuuta, 2005 16:48  
Anonymous Anonyymi

Ihan ok rakennettu jännite tekstiin. Blogimuoto soveltuu proosalle hyvin. Pidemmän päälle viestirakenne tietenkin alkaa kyllästyttää.

21 marraskuuta, 2005 18:07  
Anonymous Anonyymi

Tjooh, näitä lukiessa käy kyllä lapsia hirveästi sääli. Pettäminen on aina väärin mutta näköjään vaimo voi tehdä sen niin helpoksi ja muka hyväksyttäväksi kuin mahdollista.

21 marraskuuta, 2005 18:10  
Anonymous Anonyymi

Alkaa jo kiinnostus hiipua. Alkuun vaikutti ihan mielenkiintoiselta, mutta nyt menee jo pitkittämiseksi. Kyllä se jo uskotaan, että äijä on sika. Mitä vielä kaivataan lisätodisteeksi? Minusta ainakin asia on ihan selvä jo.

22 marraskuuta, 2005 02:07  
Anonymous Anonyymi

Sun miehesi käyttää sähköpostia, mutta ei lue blogeja? Hah, silkkaa fiktiota koko juttu. Ei oikea vaimo paljastaisi netissä, että mies pettää ja juo. Liian suuri riski paljastua ja saada turpiinsa. Kulissithan pitää pitää yllä. Toisaalta ehkä tämä on tapahtunut pari vuotta sitten ja nyt purat asian jälkikäteen?

22 marraskuuta, 2005 09:40  
Anonymous Anonyymi

Sairasta....hoitoon vain molemmat.
Toinen psykiatriselle ja toinen vierotukseen.

22 marraskuuta, 2005 09:43  
Anonymous Anonyymi

Mistä HELVETISTÄ te tiedätte, kuka on sairas ja kuka ei?? Olisin kuvitellut, vaikka koko juttu olisikin keksitty, edes vähän myötätuntoa. Mutta heti ollaan syyttelemässä "antamatonta" vaimoa.
Ehkä joillekin blogi on ainoa tapa purkaa tapahtumia ja oloja. Eihän näistä koskaan voi tietää, onko totta, mutta tällaista tapahtuu koko ajan, monissa perheissä.
Miksi vittuilla vielä perään?
Jos minulla olisi tuollainen tilanne ja yhtään noin paljon itsehillintää, käräyttäisin miehen samalla tavalla.
-minh-

22 marraskuuta, 2005 11:28  
Anonymous Anonyymi

Oikea meininki. Katso kuinka pitkälle miehesi on valmis menemään ja käräytä sitten. Lyö todisteet tiskiin! Sinulla on täysi oikeus tietää mitä miehesi puuhaa.

22 marraskuuta, 2005 12:33  
Anonymous Anonyymi

Murhia tuommosesta touhusta tulee! Ei ainakaan seuraa mitään hyvää!

Tosi sairas perhe, eroaisivat siivolla jos on totta. Nykyaikana ei tarvitse kenenkään naisen petturieita sietää. Eikä tuollainen petturi vaimo ole kuin hullu masokisti!

22 marraskuuta, 2005 14:51  
Anonymous Anonyymi

minh hyvä:
"kuka on sairas ja kuka ei??"
- Skitsofrenialta tuollainen toiminta minusta vaikuttaa.

"..heti ollaan syyttelemässä "antamatonta" vaimoa."
- Missä komentissa puhutaan vaimon pihtaamisesta?

"...mutta tällaista tapahtuu koko ajan, monissa perheissä."
- Kummallinen on tuttavapiirisi, jos tuollainen toiminta on normaalia ja osa arkipäivää.

"Jos minulla olisi tuollainen tilanne ja yhtään noin paljon itsehillintää, käräyttäisin miehen samalla tavalla."
- Siis...jos luulisit, että sinua petetään, niin houkuttelisit miehesi "pettämään" sinua konstilla millä hyvänsä.

22 marraskuuta, 2005 15:36  
Anonymous Anonyymi

Ehkä tässä taka-ajatuksena on se, että kun tietää miehen jo pettävän, aikoo hankkia ne todisteet anyway. Ei ole herralla enää vastaansanomista tai selittelemistä. Ihan rationaanlista toimintaa.

Itse olisin toki kenkässyt ko miehen elämästäni jo aikapäiviä sitten, mutta kukin tapansa mukaan.

Ihmetyttää ne, jotka hyökkäävät ko. vaimon eli bloginpitäjän kimppuun. Miksi? Oletteko itse pettäjiä ja harmissanne, jos kaltaisenne saa ansionsa mukaan?

22 marraskuuta, 2005 18:04  
Anonymous Anonyymi

Miksi olla ylipaataan yhdessa, jos ei ole luottamusta? Jos en voisi luottaa omaan puolisooni, loppuisi koko homma saman tien siihen.

Miksi tuhlaat energiaasi tahan? Luuletko, etta jossain odottaa joku palkinto, jolla kaikki tuhlaamasi energia palkitaan? Ihan itse voi jokainen paattaa, milla tavalla elaa. Jos haluat tuhlata elamasi roikkumalla jossain siassa, niin onnea sitten vaan. Ei ole vaan mielestani sen arvoista.

22 marraskuuta, 2005 20:26  
Blogger iXnit

Naisethan aina koettaa tehdä siankorvasta silkkikukkaroa. Ehkä lopulliset todisteet auttavat vaimoa lähtemään. Tunteita voi olla jäljellä, vaikka mies käyttäytyisi kuinka törkeästi tahansa. Vai rakastetaanko tässä maailmassa ainoastaan hyviä, kauniita ja niitä, jotka rakkauden ansaitsevat? Rakkaus on sokea?

Niin kauan kuin rakastaa, on toivoa jäljellä. Toivoa muutoksesta parempaan, uskollisuudesta, ehjästä perheestä. Kahden pienen lapsen kanssa ei ole helppo lähteä. Mitä on missäkin vaakakupissa?

22 marraskuuta, 2005 21:01  
Blogger JuhaniMarokko

Eiköhän mieskin tajua paremmin kun antaa oikein kunnolla näpeille. Toivottavasti. Periaatteessa tosin aika kieroutunutta toimintaa, mutta ehkä sen tällaisessa tapauksessa voi "hyväksyä".

Mutta neuvo: älä ala liikaa nauttia tuosta, jos haluat vielä jakaa tulevaisuutesi miehesi kanssa. Muutut vaan vieläkin katkerammaksi ja piikikkäämmäksi, eikä sille pohjalle voi ole hyvä rakentaa rakkautta.

Kannattaa miettiä tarkkaan tekeekö treffit ja tulee itse paikan päälle. Se voi olla kova paikka suhteelle. Mieskään ei kestä kaikkea vaikka sika olisikin.

Toivon sinulle kaikkea hyvää.

13 joulukuuta, 2005 14:02  

Lähetä kommentti

<< pääsivulle