perjantaina, marraskuuta 18, 2005

3. MASOKISTI


Mitä enemmän mies on sählännyt viinan ja naisten kanssa, sitä mustasukkaisempi hän on ollut. Hän lukee tekstiviestini, hän avaa kirjeeni, hän väittää että pidän rakastajaa.

Säilytän vanhoja kalentereitani lukollisessa laatikostossa. Pikaisista, suttuisista merkinnöistä palaan takaisin kerran elettyihin tunteisiin. Päivämäärä, jolloin mies nähtiin pitelevän toisen naisen kättä ravintolassa. Muistiinmerkitty uusi nimi, nuori nainen miehen työyhteyksistä joka flirttasi miehelle minua huomaamatta, ollessamme yhdessä ulkona ja jonka flirttiin mies reagoi silmiinpistävän jäykästi. Toinen uusi nimi, joka kiitti sähköpostissa miestä ettei ole ennen ollut niin voimakkaan ja miehekkään miehen kanssa sängyssä. Tilaisuus, johon minun piti mennä mutta en voinutkaan itkettyäni kotona meikit poskille. Yhteiset juhlat, joiden jälkeisenä aamuna löysin miehen kännykästä viestittelyä entiselle heilalle, heilan viestin allekirjoituksella suukkoja, jolloin soitin heilalle miehen puhelimesta ja huomautin että on olemassa vaimo, jota ex-heila ei tiennyt. Muistiinmerkitty miehen tekstiviesti klo 4 yöllä toiselle vanhalle heilalle. Festarit, joille en mennyt miehen kanssa koska en puhunut miehelle kahteen viikkoon. Samoilla sivuilla lapsen lääkäriaikoja, syntymäpäiviä, kauppalistoja, muistutus kierukan poistosta.

Mies katuu, on kunnollinen, hakeutuu hoitoon, vie lapsen tarhaan, rakastaa, saa ylennyksen, kehuu raskaudenjälkeistä vartaloa, käy kaupassa, on juomatta vuoteen, ei lyö enää koskaan, on arvostettu, hieroo jalkoja, ja tallettaa kännykkäänsä yöllä entisen tyttöystävän numeron nimellä Jarno.

2 kommenttia:

Anonymous Anonyymi

Hehheh, kukahan se pettää ja ketä...

19 marraskuuta, 2005 11:30  
Anonymous Anonyymi

Oletko varma?

19 marraskuuta, 2005 11:30  

Lähetä kommentti

<< pääsivulle